Aanbouw tuin

Een aanbouw voor in de tuin is de afgelopen jaren steeds meer in trek bij de mensen. Dat mag ook geen wonder heten als we kijken naar de voordelen die het met zich meebrengt. Het is de verbinding tussen huis en tuin die nog ontbrak.
Binnen

Met een transparante variant geniet u in de zomer van de zon, maar komt u zonder het koud te hebben in de winter ook nog in de buitenlucht. Daarbij geven onze producten net dat extra stukje stijl en luxe mee die de buitenruimte compleet maakt. De nieuwste technologische ontwikkelingen krijgt u bij ons ook op een presenteerblaadje aangeboden. Wat dacht u van een automatisch dak dat afhankelijk van het weer naar binnen of naar buiten schuift? Bedenk uw droomtuin en wij helpen hem vorm te geven.

Alle soorten en maten aanbouw in huis

Voor u maken we onze producten op maat. Zo komen we samen altijd tot de beste mogelijkheid voor uw tuin. Een aanbouw in de tuin is natuurlijk vaak bedoeld voor aan een woonhuis, maar dat hoeft niet altijd het geval te zijn. Het is mogelijk om uw horecagelegenheid te verrijken met een aanbouw. Deze geeft nog veel meer plek aan gasten die bij minder weer ook graag buiten willen zitten. Dat zorgt ook voor meer omzet voor de horecagelegenheid. Wij leveren de aanbouw transparant, lichtdicht, met of zonder schuifbare delen. Er is veel mogelijk. Denk zo ook aan zijwanden die schuifbaar zijn. Zo kunt u afhankelijk van het weer kiezen welke optie het beste is. 

Geniet met uw vrienden en familie het hele jaar door met de aanbouw in de tuin van Holland Pergola. Het is de manier om ook bij minder weer buiten te zitten. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over regen in het weekend, want u zit hoe dan ook buiten en droog. 

Minstens zo belangrijk als de kwaliteit van onze producten, is de kwaliteit van onze monteurs. Gelukkig is dat meer dan in orde. Ons team heeft tientallen jaren ervaring in de zonwering en weet dus precies wat het doet. Een groot deel daarvan komt uit Scheveningen en kan dus wel een product plaatsen met de zekerheid dat het stevig staat. Daar hoeft u niet meer naar om te kijken. 


Interesse? Nem gerust een kijkje bij ons aanbod. Bij vragen of gewenst advies kunt u altijd contact opnemen. Wij staan voor u klaar.

Waarom moét je kiezen voor een terrasoverkapping

Afbeelding
Duurzaamheid
Duurzaamheid
Negentig procent van het aluminium in de bouw is gerecycled. Kies je voor aluminium, dan kies je voor een beter milieu. Onze producten worden gemaakt in Europa.
Afbeelding
Samen genieten!
Samen genieten!
Laat gasten van uw buitenruimte genieten tijdens alle seizoenen, onder volledig controleerbare terrasoverkappingen.
Afbeelding
Op maat gemaakt
Op maat gemaakt
Elk product wordt speciaal naar uw wens samengesteld. Zo past de terrasoverkapping perfect in de omgeving.

Een pergola in uw eigen tuin?

Haal buiten naar binnen