Overdekt terras

Het mag geen wonder heten dat een overdekt terras de laatste jaren steeds populairder is geworden. Met een overdekt terras geniet u het hele jaar door van uw tuin en de buitenlucht die daarbij komt kijken. Of het nou regent of niet, u kunt zonder problemen met vrienden en familie frisse lucht tot u nemen.
Voetbal

De overkappingen die wij aanbieden hebben net de extra luxe waar u naar op zoek bent. Het maakt de buitenruimte extra stijlvol. Daar komen de laatste technologische ontwikkelingen nog bij. U heeft er geen werk meer aan, zodra wij hem hebben geplaatst.  

Holland pergola heeft alleen het beste van het beste in huis voor u als het gaat om overdekte terrassen. Wij maken hem ook voor u op maat. Samen kijken we naar de mogelijkheden en passen we onze producten aan op uw wensen. Een grote tuin, een kleine tuin of een horecagelegenheid behoren allemaal tot de mogelijkheden. Bedenk iets onmogelijks en wij zoeken een oplossing. Een overdekt terras kan uw horecagelegenheid een flinke boost geven. In Nederland is het nu eenmaal vaak geen prachtig zomerweer. Met een overdekt terras geeft u veel meer gasten de kans om droog te genieten van de frisse buitenlucht. Fijn voor uw gasten, fijn voor uw omzet.

Pergola en zijn luxe

Bij ons kunt u nog veel meer krijgen dan alleen een overkapping. Wij bieden u ook zijwanden aan, mocht het af en toe hard waaien. Deze zijn in verschillende soorten verkrijgbaar. Zo kunt u kiezen voor schuifbare variant, of voor de vaste wand. De schuifbare variant is ideaal als u bij mooi weer de natuur zijn werk wil laten doen, en bij regen en wind de warmte wil bewaren. Enkele daken die wij bieden zijn ook zo ingesteld, dat ze op basis van het weer naar binnen of buiten schuiven. Zo heeft u geen omkijken meer naar het overdekte terras en kunt u genieten van de tijd met familie en vrienden.  

Kennis en service

Minstens zo belangrijk als de producten die wij leveren is de service die daarbij komt kijken. Met onze tientallen jaren ervaring in de zonwering weten we precies wat we doen. Ook hebben we veel geplaatst in Scheveningen, dus weten we hoe we onze producten stevig vast moeten zetten. Onze monteurs zijn professioneel, deskundig en beleefd.

Neem vooral eens een kijkje in ons assortiment voor een overdekt terras. Bij vragen of gewenst advies kunt u altijd bij ons terecht. Wij staan altijd voor u klaar. Neem gerust contact op. 

 

Waarom moét je kiezen voor een terrasoverkapping

Afbeelding
Duurzaamheid
Duurzaamheid
Negentig procent van het aluminium in de bouw is gerecycled. Kies je voor aluminium, dan kies je voor een beter milieu. Onze producten worden gemaakt in Europa.
Afbeelding
Samen genieten!
Samen genieten!
Laat gasten van uw buitenruimte genieten tijdens alle seizoenen, onder volledig controleerbare terrasoverkappingen.
Afbeelding
Op maat gemaakt
Op maat gemaakt
Elk product wordt speciaal naar uw wens samengesteld. Zo past de terrasoverkapping perfect in de omgeving.

Een pergola in uw eigen tuin?

Haal buiten naar binnen