Tuinoverdekking

De tuinoverdekking valt bij steeds meer mensen in de smaak. Gezien de oneindige voordelen die het met zich meebrengt, mag dat geen verrassing meer zijn. Een tuinoverdekking zorgt namelijk het hele jaar door voor tuinplezier.
Music & Light

Het vult de missende verbinding tussen huis en tuin. Bij minder weer verlengt u het huis, en bij beter weer krijgt u er een stuk tuin bij. U haalt heerlijk buiten naar binnen, zelfs als het geen zomerweer is. Bij Holland Pergola krijgt u daar nog de nodige luxe bij. Denk aan de laatste technische snufjes die ervoor zorgen dat u geen omkijken meer heeft naar uw tuinoverdekking. Zo kunnen we een overkapping leveren die in- en uitschuift op basis van het weer.  

Bij ons krijgt u de tuinoverdekking van uw dromen. We zijn in staat deze op maat te maken en kijken met deskundig oog naar de buitenruimte waar we de tuinoverdekking plaatsen. Zo komt u later niet voor vervelende verrassingen te staan. Zo kunt u zorgeloos met vrienden en familie genieten van uw luxueuze buitenruimte.

De tuinoverdekking kan overal

De meeste mensen denken bij een tuinoverdekking als eerste aan een verlenging van een huis. Dat is goed mogelijk, maar wij zien meer mogelijkheden. Zo is een tuinoverdekking ook de perfecte oplossing voor een horecagelegenheid. Zo is er altijd plek voor gasten die graag van uw gelegenheid genieten, ongeacht het weer. Dat is een voordeel voor de gasten, maar ook voor u. Het zorgt immers voor meer gasten. Meer tevreden gasten, welteverstaan. Onze tuinoverdekkingen zijn namelijk ook te krijgen met zijwanden. Deze kunnen wind tegenhouden en zo ook de kou buiten de deur houden. Deze wanden zijn ook verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Denk aan vaste wanden, voor als u deze altijd wilt hebben, maar ook schuifbare wanden is een optie. Zo kunt u de ruimte aanpassen aan het weer. Bij een aangename en zonnige dag kan de wand weg, maar bij een windachtige en regenachtige dag staat hij dan in volle glorie uit.  
 

De beste tuinoverdekking, én de beste service

Niet alleen de tuinoverdekkingen zijn van een uitzonderlijke kwaliteit. Onze service is dat ook. Met tientallen jaren ervaring in de zonwering weten we precies wat we doen. Uw tuinoverdekking staat stevig aan de grond na ons werk, want we hebben veel ervaring in Scheveningen, waar de wind niet vaak ligt. Onze monteurs zijn deskundig, beleefd en professioneel. Zo wordt het beste product geleverd door de beste vakmensen.  

Interesse in onze tuinoverdekkingen? Kijk eens rond in ons assortiment. Bij vragen zijn staan wij altijd voor u klaar. Neem gerust contact met ons op.  

 

Waarom moét je kiezen voor een terrasoverkapping

Afbeelding
Duurzaamheid
Duurzaamheid
Negentig procent van het aluminium in de bouw is gerecycled. Kies je voor aluminium, dan kies je voor een beter milieu. Onze producten worden gemaakt in Europa.
Afbeelding
Samen genieten!
Samen genieten!
Laat gasten van uw buitenruimte genieten tijdens alle seizoenen, onder volledig controleerbare terrasoverkappingen.
Afbeelding
Op maat gemaakt
Op maat gemaakt
Elk product wordt speciaal naar uw wens samengesteld. Zo past de terrasoverkapping perfect in de omgeving.

Een pergola in uw eigen tuin?

Haal buiten naar binnen