Overdekte tuin

Een overdekte tuin biedt u veel extra mogelijkheden. In principe krijgt u er een stuk tuin bij. Denk maar eens aan alle regenachtige dagen waarop u toch maar besluit binnen te blijven. Dat is verleden tijd als uw tuin (deels) overdekt is.
Gennius Vega

Wij van Holland Pergola weten wel raad met tuinoverkappingen. Denk aan een overkapping die aan het huis vastzit, of juist eentje die los staat, helemaal achter in de tuin. Bij ons krijgt u het beste van het beste, de luxe die u verdient. Zodat u het hele jaar door met vrienden en familie kunt genieten van de buitenlucht in uw eigen achtertuin. Onze overkappingen zijn bestand tegen elk weertype.

Een overdekte tuin: veel mogelijkheden

Een tuin is er in veel verschillende soorten en maten. Om er een overdekte tuin van te maken, zijn er dan ook een hoop mogelijkheden. Er zijn eindeloos veel verschillende materialen waar we mee bouwen. Ook zijn alle nieuwe technologische ontwikkelingen meegenomen in een deel van ons assortiment. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een overkapping die zich aanpast aan het weer. Bij regen heeft u een overdekte tuin, maar bij zon gaan de lamellen open, of schuift het hele dak naar binnen. Zo kunt u het hele jaar naar buiten, zonder u bloot te stellen aan de ongewenste weersomstandigheden. We hebben ook een lichtdichte variant, of juist een transparante. Bedenk uw ideale overdekte tuin, en wij hebben alles in huis om deze te realiseren. 

Een tuin hoeft natuurlijk niet per se bij een woonhuis te horen. Horecagelegenheden hebben vaak ook een buitenruimte. Hier zien wij ook genoeg mogelijkheden. Wij hebben tenslotte genoeg ervaring in de zonwering. Een horecagelegenheid en zijn gasten profiteren beide van een overdekte buitenruimte. Zo kan een restaurant het hele jaar door ook gasten buiten ontvangen, en hebben de gasten een fijnere tijd in de buitenlucht als het weer regenachtig en winderig is. Wij bieden namelijk ook zijwanden aan die beschermen tegen harde wind. Zo blijft de temperatuur aangenaam.  

De beste producten, de beste service

Een goed product valt of staat bij goede service. Wij hebben allebei in huis. Ons team heeft tientallen jaren ervaring in de zonwering en weet precies wat het waar en wanneer moet doen. Een groot deel van onze werkzaamheden was tot nu toe in Scheveningen. Bij ons staat alles dus extra stevig. Daar heeft u geen omkijken meer naar.

Benieuwd? Kijk eens bij ons aanbod. Bij vragen of desgewenst advies kunt altijd contact met ons opnemen.   

 

Waarom moét je kiezen voor een terrasoverkapping

Afbeelding
Duurzaamheid
Duurzaamheid
Negentig procent van het aluminium in de bouw is gerecycled. Kies je voor aluminium, dan kies je voor een beter milieu. Onze producten worden gemaakt in Europa.
Afbeelding
Samen genieten!
Samen genieten!
Laat gasten van uw buitenruimte genieten tijdens alle seizoenen, onder volledig controleerbare terrasoverkappingen.
Afbeelding
Op maat gemaakt
Op maat gemaakt
Elk product wordt speciaal naar uw wens samengesteld. Zo past de terrasoverkapping perfect in de omgeving.

Een pergola in uw eigen tuin?

Haal buiten naar binnen