Pergola

De pergola verrijkt binnen en buiten en laat de grenzen tussen beide vervagen. Een extra stuk binnen als het slecht weer is, een extra stuk buiten als de zon zich laat zien. Daarnaast maakt het uw plek extra stijlvol.
Hydra

Bij ons krijgt u namelijk alleen de beste pergola’s. Wij bezorgen u de luxe die u verdient. De nieuwste technologie zorgt voor het beste gebruiksgemak. Een automatisch inschuifbaar dak dat zich aanpast aan de weersomstandigheden. Holland Pergola heeft alleen het beste in huis als het gaat om pergola’s. Speciaal voor u maken we de pergola op maat. We doen er alles aan om u de perfecte pergola te leveren. We monteren hem waar u wilt. Gewoon in de achtertuin, maar ook bij een horecagelegenheid. Onze pergola’s geven uw locatie extra sfeer en luxe. Gebouwd van verschillende materialen, een vast dak of een schuifdak, wel of geen zijwanden. U wenst, wij maken het waar.

Pergola en zijn luxe

Pergola’s van Holland Pergola gaan verder dan alleen daken van de beste kwaliteit. De sfeer wordt nog beter door de wanden die wij leveren. Zo beschermen onze stevige wanden u of uw gasten tegen de wind. Is er geen wind te bekennen? Dan schuift u de wanden eenvoudig in elkaar. Zo is uw pergola geschikt voor elke weersomstandigheid. In een horecagelegenheid biedt dat ook bij slecht weer de kans voor uw gasten om plezierig plaats te nemen. Bij mooi weer schuift u alles in en zitten de gasten buiten en genieten ze van de zon. 

Hoewel het juiste materiaal van groot belang is, komt er meer kijken bij het aanschaffen van het pergola. Professioneel personeel is een onmisbare schakel in het geheel. Bij Holland Pergola zijn kundige mensen aanwezig. Met tientallen jaren ervaring in de zonwering weten we wat we doen en hebben we voor elke situatie de juiste techniek. Daarbij: onze monteurs zijn beleefd, deskundig en professioneel. Dat vond ook Mariska Schrier, de trotse bezitster van een door ons geplaatste pergola. Uw pergola staat stevig, want we hebben jaren ervaring met monteren in het winderige Scheveningen.

Kijk eens rond in ons assortiment vol pergola’s. Bij vragen of gewenst advies staan wij altijd klaar voor hulp. Neem gerust contact op.

Waarom moét je kiezen voor een terrasoverkapping

Afbeelding
Duurzaamheid
Duurzaamheid
Negentig procent van het aluminium in de bouw is gerecycled. Kies je voor aluminium, dan kies je voor een beter milieu. Onze producten worden gemaakt in Europa.
Afbeelding
Samen genieten!
Samen genieten!
Laat gasten van uw buitenruimte genieten tijdens alle seizoenen, onder volledig controleerbare terrasoverkappingen.
Afbeelding
Op maat gemaakt
Op maat gemaakt
Elk product wordt speciaal naar uw wens samengesteld. Zo past de terrasoverkapping perfect in de omgeving.

Een pergola in uw eigen tuin?

Haal buiten naar binnen