Glazen overkapping

Een glazen overkapping is bij steeds meer mensen in trek. Door de oneindige voordelen mag dat eigenlijk geen verrassing heten. Een glazen overkapping zorgt namelijk 365 dagen per jaar voor extra tuinplezier. Het is de missende combinatie tussen huis en tuin.
Isola

Het doet deze grenzen vervagen. Zo wordt niet alleen uw tuin groter, maar uw huis eigenlijk ook. Het weer kan uw zondagmiddag in de tuin niet meer tegenhouden als u een glazen overkapping heeft staan. Bij Holland Pergola komt daar nog de nodige luxe bij kijken. Denk dan aan de laatste technologische ontwikkelingen als een schuifbaar dak en prachtige verlichting. Die kunt u op afstand besturen of zelfs afhankelijk van het weer laten worden.  

Bij ons vindt u de glazen overkapping die uw stoutste dromen overtreft. We zijn in staat om deze op maat te leveren. Net als onze producten is onze service van de beste kwaliteit. We kijken met een deskundig oog naar de beste oplossing voor uw buitenruimte. Zo kunt u het hele jaar door genieten van de buitenlucht. Samen met familie en vrienden genieten van het leven.

Een glazen overkapping kan overal

Bij een glazen overkapping denkt u waarschijnlijk in eerste instantie aan een verrijking voor uw tuin. Dat is een mooie optie, maar er kan meer. Denk bijvoorbeeld eens aan een horecagelegenheid. Een restaurant heeft plaats voor veel meer mensen als het terras het hele jaar door gebruikt kan worden en niet afhankelijk is van het weer op die dag. Zo kan het restaurant meer omzet draaien, maar het ook de gasten nog meer naar hun zin maken. Wij leveren namelijk ook overkappingen die schuifbare wanden includeren. Zo kunt u deze op een mooie zomerdag naar binnen schuiven, maar haalt u ze tevoorschijn als het iets harder waait, of begint te regenen.  

De beste overkapping en de beste service

Onze service is ook van hoge kwaliteit. Door decennia aan ervaring binnen de zonwering weten we exact wat we doen. Een groot deel van onze werkzaamheden vonden plaats in Scheveningen, dus we weten hoe we een overkappingen stevig moeten monteren. U heeft er geen omkijken meer naar. Onze monteurs zijn beleefd, deskundig en professioneel. Het beste product krijg u van de beste vakmensen.  

Benieuwd naar onze glazen overkappingen? Kijk eens rond in ons aanbod. Vragen? Wij staan altijd voor u klaar. Neem gerust contact met ons op.

Waarom moét je kiezen voor een terrasoverkapping

Afbeelding
Duurzaamheid
Duurzaamheid
Negentig procent van het aluminium in de bouw is gerecycled. Kies je voor aluminium, dan kies je voor een beter milieu. Onze producten worden gemaakt in Europa.
Afbeelding
Samen genieten!
Samen genieten!
Laat gasten van uw buitenruimte genieten tijdens alle seizoenen, onder volledig controleerbare terrasoverkappingen.
Afbeelding
Op maat gemaakt
Op maat gemaakt
Elk product wordt speciaal naar uw wens samengesteld. Zo past de terrasoverkapping perfect in de omgeving.

Een pergola in uw eigen tuin?

Haal buiten naar binnen