Tuinoverkapping

De tuinoverkapping is in de laatste jaren steeds populairder geworden. Dat mag geen verrassing heten, gezien de voordelen die het met zich meebrengt. Een tuinoverkapping laat u namelijk het hele jaar door van uw tuin genieten.
Xtesa Plain

Het is de verbinding tussen uw woning en tuin die het één geheel maakt. Daar komt nog bij dat u bij ons de extra luxe krijgt in de vorm van de beste kwaliteit tuinoverkapping. Met de nieuwste technologische ontwikkelingen daarbij krijgt u het nergens beter. Een dak dat automatisch beweegt naar de weersomstandigheden. Zo bent u de enige dag beschermd tegen de regen, maar geniet u morgen weer van de stralende zon. 

De tuinoverkapping op maat

We maken uw tuinoverkapping zoals u dat wilt. Onze service en producten zijn op maat. In elke situatie hebben we voor u de perfecte keuze. Zo kunt u met vrienden en familie genieten van de luxe die een tuinoverkapping biedt. We hebben ze transparant of lichtdicht, met of juist zonder schuifbaar dak. Alles is in huis bij Holland Pergola. De tuinoverkapping kan ook een perfecte uitkomst zijn voor een horecagelegenheid. Zo heeft u altijd plek voor de gasten die graag deels buiten willen zitten, ongeacht het weer van die dag.

Oneindige mogelijkheden met onze tuinoverkappingen

Een tuinoverkapping kan meer zijn dan alleen een dak. Bij ons heeft u die keuze. Denk bijvoorbeeld aan zijwanden die u beschermen tegen koude windvlagen. Die wanden kunnen ook schuiven, dus bij mooi weer geniet u toch optimaal van de omstandigheden. Ook in de horeca is dat de perfecte uitkomst om uw gasten de beste beleving te bieden.  

Niet alleen onze tuinoverkappingen zijn van hoge kwaliteit. Onze monteurs zijn dat ook. Met tientallen jaren ervaring in de zonnewering weet ons team precies wat het doet. Wij zijn beleefd, professioneel en deskundig. We zijn ooit in het winderige Scheveningen begonnen, dus u na onze montage staat alles meer dan stevig.  

Benieuwd naar onze tuinoverkappingen? Neem eens een kijkje in ons assortiment. Bij vragen kunt u ons altijd bereiken. Wij zijn er voor u.  

Waarom moét je kiezen voor een terrasoverkapping

Afbeelding
Duurzaamheid
Duurzaamheid
Negentig procent van het aluminium in de bouw is gerecycled. Kies je voor aluminium, dan kies je voor een beter milieu. Onze producten worden gemaakt in Europa.
Afbeelding
Samen genieten!
Samen genieten!
Laat gasten van uw buitenruimte genieten tijdens alle seizoenen, onder volledig controleerbare terrasoverkappingen.
Afbeelding
Op maat gemaakt
Op maat gemaakt
Elk product wordt speciaal naar uw wens samengesteld. Zo past de terrasoverkapping perfect in de omgeving.

Een pergola in uw eigen tuin?

Haal buiten naar binnen