Veranda

Een veranda geeft u de perfecte overgang van binnen naar buiten. Bij mooi weer geniet u toch van de zon, maar bij slecht weer heeft u geen last van regen of wind. Onze apparatuur registreert de weersomstandigheden en past zich aan.
Pergola

Zo heeft u de beste beleving, maar de minste moeite. De veranda is een aanwinst waar u het hele jaar van geniet. Niet voor niets is de veranda de afgelopen jaren sterk in populariteit gestegen. De veranda straalt luxe uit en maakt uw plek extra stijlvol. 

Luxe veranda op maat

De veranda’s die Holland Pergola levert zijn van uitzonderlijke kwaliteit. We maken hem zelf voor u op maat. Ziet u een probleem? Wij hebben de oplossing in huis. We zijn van alle markten thuis. Zo kunt u bijvoorbeeld ook bij ons aankloppen als horecagelegenheid. De veranda’s die wij leveren geeft uw gasten het extra gemak waar ze op hopen. De veranda’s zijn transparant of lichtdicht, hebben een vast of uitschuifbaar dak en zijn in verschillende materialen verkrijgbaar. Denk aan uw ideale veranda en wij hebben hem in onze collectie. 

Veranda: meer dan alleen een dak

Bij ons is een veranda meer dan alleen een dak van de beste kwaliteit. Ook de wanden zijn een belangrijk onderdeel van de luxe die u bij ons mag verwachten. Dat biedt meer mogelijkheden en meer sfeer aan de veranda. Ook kunnen ze wind tegenhouden die u of uw gasten hindert tijdens het genieten van de buitenlucht. Wilt u zich graag aanpassen aan het weer? Dat doen onze veranda’s voor u. Naast een vaste wand, hebben wij ook varianten met schuifbare wanden in onze collectie. Zo biedt u uzelf of de gasten de beste beleving die ze zich kunnen wensen.  

De producten zijn echter niet alles wanneer het gaat om het volledige genot. Daar zijn ook de juiste experts voor nodig. Gelukkig hebben wij die in huis. Met tientallen jaren ervaring in de zonwering weten we precies wat wij doen. Wij hebben veel werkzaamheden verricht in het winderige Scheveningen. Bij ons weet u dus zeker dat alles stevig staat.  

Kijk eens rond in ons luxe assortiment aan veranda’s. Bij vragen of gewenst advies staan we voor u klaar. Neem gerust contact op.

Waarom moét je kiezen voor een terrasoverkapping

Afbeelding
Duurzaamheid
Duurzaamheid
Negentig procent van het aluminium in de bouw is gerecycled. Kies je voor aluminium, dan kies je voor een beter milieu. Onze producten worden gemaakt in Europa.
Afbeelding
Samen genieten!
Samen genieten!
Laat gasten van uw buitenruimte genieten tijdens alle seizoenen, onder volledig controleerbare terrasoverkappingen.
Afbeelding
Op maat gemaakt
Op maat gemaakt
Elk product wordt speciaal naar uw wens samengesteld. Zo past de terrasoverkapping perfect in de omgeving.

Een pergola in uw eigen tuin?

Haal buiten naar binnen