Geïsoleerde Serre

De serre is de laatste tijd steeds populairder geworden. Dat mag geen verrassing heten, want de serre geeft het hele jaar door genot in uw eigen achtertuin. U kent de serre wellicht ook als terrasoverkapping of pergola. Met de investering voor een geïsoleerde serre creëert u extra m2, waardoor de waarde van uw huis verhoogd en de kosten voor de serre weer naar u terugkomen.
Aluminium Serre

In elke regio heeft de overkapping in de tuin een andere naam. De serre wordt vaak gezien als een overkapping met een glazen dak en glazen wanden en/of schuifdeuren. Dit maakt het de perfecte verbinding tussen huis en tuin.  

De luze van onze producten maakt het af en geeft het net wat extra klasse. De nieuwste technieken zijn in ons assortiment aanwezig, waardoor u geen omkijken meer heeft naar geïsoleerde serre. Er zijn talloze mogelijkheden voor de kozijnen, dieren en/of schuifwand/vouwwandsystemen die in de serre kunnen worden geplaatst. 

 

Serre van de beste kwaliteit

Bij Holland Pergola kunt u rekenen op de beste kwaliteit serre. Bij ons krijgt elke geïnteresseerde persoonlijke aandacht. Wij maken de serre voor u en uw tuin op maat. Niet alleen voor uw tuin, maar ons aanbod is tevens zeer geschikt voor hotels, restaurants en cafés. Een serre van ons is beschikbaar in verschillende varianten: lichtdicht of transparant, een vast dak of schuifbaar, van glas of van aluminium. Bedenk wat uw favoriete serre is, en wij maken het mogelijk. 
 

Oneindige opties met serre

Een serre is ook ideaal voor uw gasten in een horecagelegenheid. Zo kunt u ze de beste ervaring bieden. Denk bijvoorbeeld aan een wand die het net wat huiselijker maakt, maar uw gasten ook beschermt tegen een koude wind, of uiteraard het dak dat de spetters uw terras niet laat bereiken. Bij aangenaam weer gooit u eenvoudig alles open en genieten ze toch nog van de buitenlucht.. 

Waar onze producten de nodige kwaliteit bezitten, is dat ook het geval bij onze monteurs. Ze zijn beleefd, deskundig en professioneel. Met vele werkzaamheden in het winderige Scheveningen achter ons, hoeft u zich geen zorgen te maken. Uw serre staat zo stevig als het maar kan. Daar hoeft u niet meer naar om te kijken.  

Neem eens een kijkje in het assortiment voor de mooiste serre. Heeft u vragen of wilt u deskundig advies? Neem gerust contact op. Bij ons kunt u altijd terecht. 

Waarom moét je kiezen voor een terrasoverkapping

Afbeelding
Duurzaamheid
Duurzaamheid
Negentig procent van het aluminium in de bouw is gerecycled. Kies je voor aluminium, dan kies je voor een beter milieu. Onze producten worden gemaakt in Europa.
Afbeelding
Samen genieten!
Samen genieten!
Laat gasten van uw buitenruimte genieten tijdens alle seizoenen, onder volledig controleerbare terrasoverkappingen.
Afbeelding
Op maat gemaakt
Op maat gemaakt
Elk product wordt speciaal naar uw wens samengesteld. Zo past de terrasoverkapping perfect in de omgeving.

Een pergola in uw eigen tuin?

Haal buiten naar binnen