Lamellendak

Een lamellendak geeft u het beste van twee werelden. In open toestand brengt het lamellendak zonlicht in volle glorie naar uw terras. Bent u meer toe aan schaduw? Dan draait u de lamellen eenvoudig dicht. Het lamellendak kan kantelen en volledig open worden geschoven. U bepaalt of de zon schijnt, door het lamellendak van Holland Pergola.
Terrasoverkapping - Schuif & Kantelbaar

Als het gaat om lamellendaken bent u bij Holland Pergola aan het juiste adres. Het is de luxe wijze om nog meer van uw tuin of terras te genieten. Voor u produceren we alles op maat. Een verrijking voor uw terras in de horeca om de klanten meer te laten genieten, of de ideale overgang van binnen naar buiten in uw tuin. Holland Pergola is van alle markten thuis.

Voordelen lamellendak

Een lamellendak geeft bescherming tegen alle weersomstandigheden: het beschermt u, indien gewenst, tegen de zon. Maar een robuust lamellendak van Holland Pergola is ook bestand tegen neerslag als sneeuw, regen en hagel. Verder zit er een afwateringskanaal in verwerkt dat het water via de palen naar de grond afvoert. 

Daarnaast levert het een ultiem buitengevoel op: een lamellendak beschermt u tegen het weer, maar laat het buitengevoel in stand. We leveren namelijk ook lamellendaken zonder brede palen, schotten of wanden. Zo blijft u in contact met uw tuin.

Het weer stopt u niet meer van een middag in de tuin zitten. Met een lamellendak kan het altijd. Of denk aan de klanten die nu tóch buiten van hun lunch of diner kunnen genieten. Normaal gesproken is er met regen weinig plek, maar door een lamellendak kunt u veel meer gasten verwelkomen.  

Lamellendak naar wens

Lamellendaken zijn er in verschillende soorten en maten. Wij kijken samen met u naar het gewenste eindresultaat. Op basis daarvan stellen wij het lamellendak samen. Het lamellendak kan aan het huis worden gemonteerd, maar ook los in de tuin staan. We hebben lichte en donkere kleuren in ons aanbod. En natuurlijk verschillende bouwstijlen, om alles naar wens te kunnen maken.

Met tientallen jaren ervaring in de zonwering weet Holland Pergola precies wat het doet. Onze monteurs zijn beleefd, deskundig en professioneel. We doen er alles aan om het u naar wens te maken.
 

Neem gerust een kijkje bij ons aanbod in lamellendaken. Bij vragen of gewenst advies kunt altijd bij ons terecht. Neem gerust contact op. Wij staan voor u klaar.  

Waarom moét je kiezen voor een terrasoverkapping

Afbeelding
Duurzaamheid
Duurzaamheid
Negentig procent van het aluminium in de bouw is gerecycled. Kies je voor aluminium, dan kies je voor een beter milieu. Onze producten worden gemaakt in Europa.
Afbeelding
Samen genieten!
Samen genieten!
Laat gasten van uw buitenruimte genieten tijdens alle seizoenen, onder volledig controleerbare terrasoverkappingen.
Afbeelding
Op maat gemaakt
Op maat gemaakt
Elk product wordt speciaal naar uw wens samengesteld. Zo past de terrasoverkapping perfect in de omgeving.

Een pergola in uw eigen tuin?

Haal buiten naar binnen