Terrasoverkapping

De terrasoverkapping is de afgelopen jaren sterk in populariteit gestegen. Dat is natuurlijk geen verrassing. Een terrasoverkapping laat u het hele jaar door van uw tuin genieten. Het verbindt woning en tuin zoals niks anders dat kan.
strand

Daarbij straalt het luxe uit en maakt het de tuin extra stijlvol. Elke buitenruimte krijgt meer functionaliteit en met de nieuwste technische ontwikkelingen heeft u er geen omkijken naar. Denk bijvoorbeeld aan een automatisch inschuifbaar dak dat zich beweegt naar de weersomstandigheden. Onze vaste terrasoverkappingen zijn uiteraard bestand tegen elk soort weertype.

Alle terrasoverkappingen in huis

Holland Pergola biedt alleen het beste van het beste als het gaat om terrasoverkappingen. We maken hem voor u op maat. In elke situatie hebben wij de perfecte keuze. Zowel als verrijking van uw eigen huis als van uw horecagelegenheid. Onze terrasoverkappingen geven uw locatie een enorme boost. Transparant of lichtdicht, van glas of van aluminium, een vast dak of inschuifbaar. Bedenk een terrasoverkapping, en wij hebben hem in huis. 
 

Terrasoverkapping biedt oneindige mogelijkheden

Onze terrasoverkappingen gaan verder dan alleen daken van de beste kwaliteit. Bij ons vindt u ook de beste wanden om de sfeer net iets huiselijker te maken. Of om de wind tegen te houden. Ook hier is alles mogelijk. Een vaste wand is geen probleem, maar ook een uitschuifbare variant behoort tot de mogelijkheden. Dat is bijvoorbeeld ideaal om uw gasten in een horecagelegenheid de beste ervaring te bieden. Bij aangenaam weer staat alles open, en bij een minder weer bezorgt u de gasten alsnog een warme ervaring.  

En minstens zo belangrijk: met tientallen jaren ervaring in de zonwering weten we precies wat we doen. Onze monteurs zijn beleefd, deskundig en professioneel. Met vele werkzaamheden in het winderige Scheveningen bent u zeker van een perfecte installatie waar u niet meer naar om hoeft te kijken.  

Neem gerust een kijkje bij ons aanbod in terrasoverkappingen. Bij vragen of gewenst advies kunt altijd bij ons terecht. Neem gerust contact op. Wij staan voor u klaar.  

Waarom moét je kiezen voor een terrasoverkapping

Afbeelding
Duurzaamheid
Duurzaamheid
Negentig procent van het aluminium in de bouw is gerecycled. Kies je voor aluminium, dan kies je voor een beter milieu. Onze producten worden gemaakt in Europa.
Afbeelding
Samen genieten!
Samen genieten!
Laat gasten van uw buitenruimte genieten tijdens alle seizoenen, onder volledig controleerbare terrasoverkappingen.
Afbeelding
Op maat gemaakt
Op maat gemaakt
Elk product wordt speciaal naar uw wens samengesteld. Zo past de terrasoverkapping perfect in de omgeving.

Een pergola in uw eigen tuin?

Haal buiten naar binnen